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receta-pavo-san-fernandoHello Everybody! Se acerca la cena de acción de gracia y que mejor forma de celebrarlo con un buen pavo y una receta típica americana, para disfrutar de esa noche.

Para ello os dejamos una receta de pavo relleno la cual podemos variar a nuestro gusto, aunque sea esta la receta básica.

Turkey with stuffing

Ingredients

  • 12 pounds whole turkey
  • 1 (6 ounce) package dry bread stuffing mix
  • 1 cup water
  • 1 tablespoon butter
  • 1 cup chopped celery
  • 1/4 cup chopped onion
  • 4 slices toasted white bread, torn into small pieces
  • salt and pepper to taste
  • 2 tablespoons vegetable oil

Prep 30 m       Cook 4 h         Ready In 4 h 30 m

  1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Rinse turkey, remove giblets and place in a shallow roasting pan.
  2. Prepare stuffing according to package directions. Mix in water.
  3. Melt butter in a medium saucepan over medium heat, and slowly cook and stir the celery and onion until tender.
  4. Mix celery, onion, and toasted bread pieces into the stuffing, and season with salt and pepper. Loosely scoop stuffing into the turkey body cavity and neck cavity. Rub the exterior of the turkey with vegetable oil.
  5. Loosely cover turkey with aluminum foil, and roast 3 1/2 to 4 hours in the preheated oven, until the thickest part of the thigh reaches 180 degrees F (85 degrees C) and the interior of the stuffing reaches 165 degrees F (70 degrees C). Remove foil during the last half hour of cooking to brown the bird.

Esperamos desde nuestro centro Eurocollege San Fernando que disfrutéis en familia de este día o bien que hagáis la receta en cualquier otro momento y nos comentéis que os parece.

 

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